Ékszer aukció

Ékszer Aukció 2019. december 9. 10-22 óráig Online aukció

Vegyen részt az offline - online ékszer aukciónkon 2019. december 9-én! 

Aukciós Katalógus

Aukciós katalógus: A nyomtatott katalógusainkat ingyenesen kipostázzuk Önnek, ha szeretné kérjük hívja a 0620 9750 846 -os telefonszámot  készséggel állunk rendelkezésére.

Ékszer aukció funkciója

Az ékszer aukción lényegében árverés keretében történik az ékszer bizományos értékesítése. Az Ékszer Aukciós Ház az ékszert a saját nevében, de a beadó javára értékesíti. Az árverés egy olyan adásvételi eljárás, melynek során az ékszer árát "kikiáltják" és licitálással lehet további magasabb vételi ajánlatot tenni. Az árverés felülírja téves elképzeléseinket egy ékszer árát illetően, hiszen minden áru pénzben kifejezett értéke annyi, amennyit a vevők hajlandók kifizetni érte. Mivel az árucikknek ilyen esetben csak egy minimum ára van, ezért az árverésnek az a funkciója, hogy meghatározza egy áru - esetünkben ékszer - lehetséges legmagasabb árát. Fontos azonban, hogy az ékszer pontosan legyen meghatározva, és a vevők tisztában legyenek azzal, hogy mit fognak megvásárolni.

Innovatív aukció

Az Ékszer Aukciós Ház halad a korral. Olyan aukciót képzeltünk el, ami megfelel a mai vásárlók igényeinek, ötvöztük a hagyományos aukciót egy modern online technológiával. Miután megtekintette a tételt dönthet úgy is, hogy Online csatlakozik az aukcióhoz. Az aukciót követheti mobiltelefonján, tableten, laptopon és PC-n, mindegyik eszközzel részt tud venni az élő árverésen és érvényesen licitálhat, a licit csak egy gombnyomás, és azonnal látják a teremben a vételi ajánlatot.