Aukciók

Online Ékszer- és óra aukció 2021. május 31.

Folyamatosan várjuk Ékszer-és Óra aukciónkra a beadásra szánt tételeket, amik lehetnek drágakövekkel díszített arany, palládium vagy platina ékszerek. Egyedi ötvösmunkák, szecessziós és art deco ékszerek. Várjuk az arany zsebórákat, karórákat is. Addig is kattints a tovább gombra, hogy aktuális aukciós tételeket már megnézhesd. Sajnos a kormányrendelet miatt a személyes megtekintés egyelőre nem lehetséges, de szerencsére hamarosan nyithatunk, akkor várunk szeretettel. 

Tovább

Karácsonyi Ékszer- és drágakő aukció 2020. december 7.

Online Ékszer- és drágakő aukciónkra folyamatosan várjuk a tanúsítvánnyal vagy tanúsítvány nélkül rendelkező természetes és csiszolt gyémánt, rubin, zafír, smaragd, topáz drágaköveiket, ékszereiket, óráikat. Aukciónk tételeit személyesen, előre egyeztetett időpontban tekinthetik meg. A "tovább" gombra kattintva az aktuális aukciónkat tekintheti meg. 

Tovább

Online Ékszer-óra- és drágakő aukció 2020. szeptember 21.

Aukciós tételeink tárgyfelvételét megkezdtük. A tételeket folyamatosan személyesen is megtekintheti a Vígékszer ékszerüzletünkben nyitvatartási időben bejelentkezés nélkül vagy otthonról, kényelmesen online felületünkön a "tovább" gombra kattintva érheti el és tekintheti meg. Várjuk szeretettel. 

Tovább